SUSHI NOW & MORE

SUSHI NOW & MORE Only Fresh and Pure Sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1935 beoordelingen
9 mei 2021 om 19:37 Was een klef zooitje. Was echt vies en klef. Kon rechtstreeks de container in. Erg jammer en zonde van mijn geld geweest :(
3 mei 2021 om 13:56 Heerlijke sushi
27 apr 2021 om 22:19 Voor meer dan 50 euro sushi besteld en wat een schande wat we kregen! Sushi in te klein bakje gepropt, 1 bonk (warme) rijst, een ondefinieerbaar rommeltje, niet te eten! Sashimi durfden we niet eens aan qua versheid en bakjes soja waren niet schoon, bah
27 apr 2021 om 1:03 De sushi was echt beneden peil. Warm geworden door de warme maaltijd die erboven was geplaatst waardoor de sushi uit elkaar was gevallen. Erg jammer! Eerder betere ervaring bij jullie gehad.
24 apr 2021 om 22:35 Nog nooit zulke sushi gehad, niet opgegeten en kon het restaurant ook niet bereiken......
24 apr 2021 om 6:16 Wat een waardeloze sushi nooit meer De rijst was zo nat het was bijna sushi soep
18 apr 2021 om 20:04 Bestelling kwam drie kwartier te vroeg. Gelukkig was ik al thuis. Beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen
16 apr 2021 om 19:56 Altijd hier, al jaren. Paar keer elders besteld als ze dicht zaten, maar tegenwoordig wachten we dan maar
13 apr 2021 om 13:17 Ik heb nog nooit zulke slechtte sushi gekregen, De rijst was zo erg doorgekookt en vochtig, dat het een plakkerige rijst klomp werd. We hadden voor 45 euro gekocht. En kregen toen we belde te horen dat het onze mening was en dat het aan onze smaak lag.
10 apr 2021 om 10:26 Bij thuisbezorgd is dit de lekkerste sushi! Rijst is niet hard en echt vers. En kreeg weer extra sushi, super bedankt! Echte toppers. Groetjes klant uit de laar- west.
9 apr 2021 om 19:59 Nog geprobeerd te bellen (maar werd niet opgenomen). Er is minder bezorgd dan besteld!
2 apr 2021 om 20:26 The best !!!