SUSHI NOW & MORE

SUSHI NOW & MORE Only Fresh and Pure Sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1668 beoordelingen
15 feb 2020 om 7:56 Al een aantal x besteld, maar zich houden aan bezorgtijden kunnen ze niet. Deze keer viel t eten ook tegen.. warm gerecht koud.. en sushi die uit elkaar viel..
15 feb 2020 om 6:56 Bezorgtijd was in werkelijkheid 2 uur en 20 minuten. Ten tijde van de bestelling werd 55 minuten aangegeven.
15 feb 2020 om 0:53 Eigenlijk nooit slechte ervaringen gehad met sushi now&more, buiten dat ze soms vrij laat zijn. Sushi is lekker, vooral voor de prijs. Favoriete plek om mijn sushi te bestellen In Arnhem
14 feb 2020 om 22:29 In verband met de Valentijnsdrukte en storing bij de concurrent deze maar eens geprobeerd. Wij vonden hem lekkerder. De lange wachttijd was jammer, maar overmacht in dit geval denken wij.
14 feb 2020 om 22:14 Ruim 2.5 u geleden besteld. Kregen een melding dat het eten bezorgd was, gebeld en ze gaven aan dat ze het eten nu zouden verzenden. Schandalig.
14 feb 2020 om 21:27 We hebben 2 uur geleden besteld en nog steeds niks ontvangen. De melding staat op 'bezorgd'... Zojuist gebeld en krijg te horen dat het onderweg is... Ik vind dit echt ronduit schandalig.. hoop dat we nog iets ontvangen. We bestellen hier nooit meer
14 feb 2020 om 21:22 Ruim 2 uur geduurd voordat de sushi er was. En het smaakte klef en taai.
10 feb 2020 om 20:49 Wederom overheerlijke verse shusi. Ware smaaksensatie! Als echte shusi kenner moet ik zeggen dat dit restaurant een van de betere is! Snelle bezorging en vriendelijk.
10 feb 2020 om 19:54 Overheerlijke shusi! Vers en goed van smaak. Nog stteds mijn favoriete restaurant! Snelle en vriendelijke bezorging.
10 feb 2020 om 10:34 2 uur moeten wachten op kleine en hele zoete sushi en al sojasaus op de gefrituurde garnalen. Één van de slechte sushi die ik heb gegeten.
9 feb 2020 om 21:50 Zelfs met de storm perfect geleverd , Het was heerlijk Vers
7 feb 2020 om 20:04 Zoals altijd heerlijk!